Kurssit

Koirakoulu ProCanis on koirankoulutus palveluihin keskittyvä yritys. Tarjoamme mm. ryhmämuotoisia ja henkilökohtaisia agility-, tottelevaisuus- ja rallytoko-koulutuksia, pentu- ja arkitottelevaisuuskursseja, räätälöityjä viikonloppukoulutuksia, ongelmakäytöskoulutusta sekä avustaja- sekä kuulokoirakoulutusta.

Kurssien kuvaukset löytyvät tältä sivulta. Mikäli sinua mietityttää mikä olisi sinulle ja koirallesi sopivin kurssi tai koulutus, ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Oppimisen perusteet
Agility
Totteleivaisuus
Rally-Toko
PK-tottis

Kaikille kursseille osallistuvien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssit, joissa ei vaadita rokotuksia pennulta, mikäli pennun emä on rokotettu asianmukaisesti.

Valmennusryhmien ehdot

–  Valmennusryhmissä 30vrk irtisanomisaika.
– Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu tulee maksaa sähköpostitse lähetettävän laskun eräpäivään mennessä
–  Oman treenipaikan voi halutessaan myydä tai vaihtaa toisen valmennusryhmäläisen kanssa, jos et pääse treenaamaan. Myös muut kuin nykyiset valmennusryhmäläiset voivat ostaa treenejä.
–  Juoksuiset nartut voivat harjoitella housut jalassa.

Agilitykurssien maksuvaihtoehto

Agilitykurssimme voi maksaa myös Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä, TyKy-kuntoiluseteleillä sekä Luottokunnan Virikeseteleillä!

HUOM! Seteli on henkilökohtainen ja sillä ei voi maksaa esimerkiksi lapsen tai muiden perheenjäsenten liikuntaharrastuksia.